Quizzen & Koken

Zin om tijdens jullie uitje alles even op scherp te zetten? Behoefte aan een flinke dosis strijd in het team? Dan is deze combinatie ideaal voor jullie. Het programma start met een Oerhollandse kookworkshop. Heerlijke gerechten die iets verder gaan dan een bal gehakt met jus. Na anderhalf uur koken hebben jullie als het goed is de tafel gevuld met een complete maaltijd. Eet smakelijk! Als jullie aan de koffie zitten dan is het tijd voor de nodige teamstrijd.

We delen jullie groep op in teams en dan is het tijd voor de Ik hou van Holland quiz! Tijdens deze hilarische quiz komen allerlei grappige en interessante weetjes naar voren over ons kleine landje tijdens de vragen. Daarnaast zijn er opdrachten waarbij jullie actief bezig zijn. Meezingen, uitbeelden, raden, strijden, rennen, vliegen, opstaan.....

Wij zorgen voor een passende aankleding en een goudeerlijke quizmaster. Streng doch rechtvaardig wordt de teamstrijd in goede banen geleid.  Wie zal er winnen en gaat er met de prachtige beker vandoor? Iedereen gaat met een goed gevulde maag naar huis. Maar toch, er zal duidelijk maar 1 winnaar zijn!

Te boeken voor groepen vanaf 8 personen.
Kosten: € 80,00 per persoon (incl. btw)
Bij deze workshop zijn drankjes (bier, fris, wijn, koffie, thee) inbegrepen.
Duur van bovenstaand programma: 5 uur.

CONTACT

Informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Het e-mailadres is niet of onjuist ingevuld...

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
Ik ben geïnteresseerd in:
 
Aanvullende informatie (denk aan gewenste datum, aantal personen, aanleiding van jullie uitje):