Kookclub

Ben je met een kleiner gezelschap, met z'n tweeën of alleen, en vind je het leuk om ook een keer een kookworkshop te volgen? Dan hebben we ook daarvoor een passende oplossing: de kookclub.
 
We prikken één of tweemaal per maand een datum en een thema. We wachten het aantal aanmeldingen af en bij minimaal 8 kookliefhebbers kan het doorgaan.
 

Zondag 8 september, aanvang 16.00 uur. Vegetarisch koken.
€ 55,00 pp, incl. btw en drankjes.
Ook genoeg van al het BBQ vlees van afgelopen zomer? Meld je dan aan voor deze workshop vegetarisch koken en ontdek hoe lekker verrassend en gezond dit kan zijn. Een workshop zonder vlees maar met heerlijke andere ingrediënten.

 

Zondag 29 september, aanvang 16.00 uur. Italiaans koken met focus op Pasta
€ 55,00 pp, incl. btw en drankjes.
Deze zondag staat in het teken van de italiaanse pasta! Heerlijke koolhydraten! We maken Parpadelle, Raviolli en Cannaloni met uiteraard de lekkerste sauzen en vullingen. Vast een beetje spek kweken voor de aankomende herfst/winter

 

Zondag 27 oktober, aanvang 13.00 uur. High tea workshop
€ 45,00 pp, incl. btw en drankjes.
Deze laatste zondag van de herfstvakantie organiseren we een High Tea workshop. Ook leuk om te doen met de kleinere keukenprinsen en prinsessen onder ons (vanaf een jaar of 10). We maken onder andere gevulde bonbons, lemon curd met scones en chocoladevulkaantaartjes maar ook lekkere hartige hapjes. Daarna lekker smullen met elkaar! Kinderen mogen meedoen voor de helft van de prijs.

Hopelijk tot snel,

Groeten van de keukenbrigade

CONTACT

Informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Het e-mailadres is niet of onjuist ingevuld...

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
Ik ben geïnteresseerd in:
 
Aanvullende informatie (denk aan gewenste datum, aantal personen, aanleiding van jullie uitje):