Kookclub

Ben je met een kleiner gezelschap, met z'n tweeën of alleen, en vind je het leuk om ook een keer een kookworkshop te volgen? Dan hebben we ook daarvoor een passende oplossing: de kookclub.
 
We prikken één of tweemaal per maand een datum en een thema. We wachten het aantal aanmeldingen af en bij minimaal 8 kookliefhebbers kan het doorgaan.

Zondag 9 december, aanvang 16.00 uur. Kerstkookclub €50,00 pp, incl. BTW en drankjes.
Zaterdag 15 december, aanvang 17.00 uur of Zaterdag 22 december, aanvang 17.00 uur.
We maken een heerlijk driegangenmenu met bijgerechten. Gerechten die je thuis ook heel goed kan namaken. Kun je eindelijk die culinaire indruk op de hele familie maken. ;-) En het zijn hele gezellige en sfeervolle workshops. Kom je ook?

Zondag 13 januari, aanvang 16.00 uur. Seizoenskoken Winter. € 50,00 pp, incl. BTW en drankjes.
We koken wat lekkers. Wat winters. Maar niet al te zwaar. Zo vlak na die prachtige feestdagen is het best verstandig om een beetje rustiger aan te doen met de suikers en vetten. Dus het wordt winters-fris. Met veel groente en gezelligheid. 

Zondag 20 januari, aanvang 16.00 uur. Marokkaans € 50,00 pp, incl. btw en drankjes
Heerlijke kruiden, couscous, koken met de tajine en een bijzonder ingepakt kipgerecht. Anders, maar lekker. Dit is een absolute favoriet qua thema dus we zetten hem gewoon weer op de agenda. Al eerder geweest? Meld dat even alsjeblieft. 


Hopelijk tot snel,
Groeten van de keukenbrigade!

CONTACT

Informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Het e-mailadres is niet of onjuist ingevuld...

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
Ik ben geïnteresseerd in:
 
Aanvullende informatie (denk aan gewenste datum, aantal personen, aanleiding van jullie uitje):