Huisvrouw 2.0

Een kookworkshop voor keukenprinsessen van ieder niveau. Een super functionele voorbereiding op het huwelijk. We maken drie gangen met simpele toepassingen, verrassende smaakcombinaties en wat leuke trucjes om de borden op te maken. Sommige klassiekers mogen natuurlijk niet ontbreken. Want als je nog niet eens zelf de mayonaise voor een gevuld eitje kunt maken, ben je eigenlijk nog niet aan toe het huwelijksbootje. En als je niet eens weet hoe je een winterpeen in een heerlijk dessert kunt verwerken, hebben we nog wel wat bij te spijkeren voordat jij jouw gang naar het altaar maakt.

Tijdens dit uitje hebben jullie voldoende tijd om bij te kletsen. Dat hoeft niet tijdens de afwas hoor, die doen wij! Jullie kunnen na het koken meteen aan tafel schuiven om uitgebreid te genieten van de maaltijd. Voordat we toe zijn aan koffie met het dessert, laten we het eten even zakken. Een mooi moment om de quiz te spelen waarbij de bruid volledig in het middelpunt staat. We voelen haar stevig aan de tand over haar aanstaande JA-woord. Want weet ze eigenlijk wel waar ze ja op zegt?

Op zoek naar een dagvullend programma? Kijk ook eens naar onze actieve-, creatieve- en teambuildingsactiviteiten. Ons volledige aanbod vind je op: werkplaats13.nl

Te boeken voor groepen vanaf 8 personen.
Kosten: € 55,00 per persoon (incl. btw)
Bij deze workshop zijn drankjes (bier, fris, wijn, koffie, thee) inbegrepen.
Duur van bovenstaand programma: 3 uur.

CONTACT

Informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Het e-mailadres is niet of onjuist ingevuld...

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
Ik ben geïnteresseerd in:
 
Aanvullende informatie (denk aan gewenste datum, aantal personen, aanleiding van jullie uitje):