Wij zijn bereikbaar via:

06 - 43583006
info@dekookstudiovanzwolle.nl

Kinderfeestje

Jarig geweest? Dat moet gevierd. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar het kinderkookcafé en ontdek je culinaire talenten. Er geldt steeds een minimum aantal van 10 kinderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

•    Pizza bakken. Duurt 2 uur. Kost € 20 per kind.
Een lekkere pizza begint bij een goede bodem. Die maken we dus zelf. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van stapelen. De mogelijkheden om je pizza te bekleden zijn enorm. Best leuk om eens wat te experimenteren dus. Ieder kind maakt 3 kleine pizza’s. Wat je niet op krijgt, mag mee in een bakje. Best leuk als je de volgende dag een zelfgemaakte pizza mee kan nemen naar de overblijf.

•    High tea workshop. Duurt 2 uur. Kost € 20 per kind.
Een bijzondere lunch uitproberen? Tijdens deze kookworkshop maken jullie heerlijke brownies, een gevulde wrap, geweldige sandwiches en een lekker appelgebakje. Alles wat over is, mag mee naar huis!

•    3-gangen diner maken. Duurt 2,5 uur. Kost € 25 per kind.
Dit wordt een sjiek kinderfeestje! Een echt drie gangen diner door jullie zelf gemaakt. De drankjes gaan in deftige glazen,  jullie maken zelf brooddeeg voor verse broodjes, stapelen lasagne en als afsluiting maken jullie fruittiramisu.

•    Workshop bonbons maken. Duurt 2 uur. Kost € 20 per kind.
Een mooie gevulde bonbon maken blijkt een heel ambacht. Gelukkig is er ook een eenvoudige manier om lekkere chocolaatjes te maken. Ieder kind krijgt een prachtig doosje met handgemaakte bonbons mee naar huis.

•    Cupcakes maken en decoreren. Duurt 2 uur. Kost € 17,50 per kind.
Bij een verjaardag hoort taart! Versier nu je eigen cupcakes met allerlei lekkere dingen als marsepeinen en suikerfiguurtjes tijdens deze cupcake workshop. Natuurlijk krijg je hulp bij het maken van het lekkerste en mooiste cupcakes van de hele wereld. Zo wordt jouw feestje, het meest bijzondere ooit!

CONTACT

Informatie aanvragen kan via onderstaand contactformulier.

Het e-mailadres is niet of onjuist ingevuld...

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
 
Ik ben geïnteresseerd in:
 
Aanvullende informatie (denk aan gewenste datum, aantal personen, aanleiding van jullie uitje):